Компанія й торговельна марка « Чудо-Піч» заснована на початку 2004 року при участі українських акціонерів і ведучих німецьких фірм Ditsch Vermogensverwaltungs KG і Kastenmuller Thies Projektteam Gb. Виробництво було створено під новітні європейські технології й із застосуванням німецького устаткування від фірм MIWE і FRITSCH.
Європейська якість підтверджується кожним видом нашої продукції, над удосконалюванням і розмаїтістю якої щодня працюють спільно як українська так і німецька сторони. Для нас завжди були важливі чотири речі: широкий асортимент, найвища європейська якість, незмінна свіжість і приголомшливий смак. У Європі кондитери говорять «Самий натуральний спосіб зберегти продукт свіжим – це холод»
Наш центральний офіс і логістика перебувають у м.Львові. Виробництво перебуває на належному нам заводі в місті Стрий Львівської області. Завод стоїть на березі гірської ріки Стрий. Навколо курорти Трускавець, Моршин, Східница, Буковель,Славск. Це говорить про те, що виробництво в нас екологічно чисте. Через ріку міжнародна траса Чоп-Київ, що дозволяє в будь-яку погоду доставляти продукцію в будь-яке місце України.
Виробничі площі заводу досягають 9000 кв.м. Завод спеціалізується не тільки на виробництві заморожених кондитерських виробів (снеков, струделей, піц і т.д.), але й традиційних м'яких кондитерських (тортів, тістечок, рулетів і т.д.) і хлібобулочних виробів. Реалізацію заморожених кондитерських виробів ми проводимо на франчайзинговой основі. Кількість торговельних точок на даний момент становить 243 шт. у 21 областях України.
Наші торговельні партнери – власники свого бізнесу. Одержавши рекомендовану технологію ведення бізнесу й інші форми підтримки (проект торговельної точки, устаткування, рекламну продукцію, проведення навчання) вони залишаються самостійними підприємцями або юридичними особами. Франчайзи закуповують нашу продукцію безпосередньо в компанії або ж через дистриб'юторів, які працюють на договірній основі в декількох областях України. Дистриб'ютори беруть участь у бизнезі з умовою обов'язкового залучення власного капіталу для створення складів-холодильників і придбання спеціалізованого транспорту для розвезення продукції до місць реалізації. Іншої схеми реалізації продукції немає. Нашу продукцію на інших заводах зробити неможливо ,без їхнього повного переоснащення. Неможливо також підробити продукцію в кустарних умовах.
М'яка кондитерська продукція, а також хлібобулочні виробу реалізуються в м.Львові й області, включаючи курорти Прикарпаття й Карпат і в інших областях Західної України.
Багаторічні традиції у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів, досвідчений і висококваліфікований колектив заводу, а також постійний контроль відповідним чином оснащених лабораторій і чисте навколишнє середовище: все це гарантує найвищу якість продукції.
Сьогодні « Чудо-Піч» щодня провадить до 10 тонн хлібобулочних і кондитерських виробів біля двохсот найменувань.
Після замісу й розкочування блок тесту укладається на лінію автоматичного оброблення. Завдяки бортовому комп'ютеру відповідно до рецептури оператор установлює розміри заготівель і кількість начинки, потім готовий продукт укладається на металеві листи.Як ми вже відзначали на головній сторінці, наші відмінні риси- це використання натуральних начинок (а не соєвих ароматизованих замінників ) і розмаїтість асортименту продукції ,що досягається особливостями технології , коли частина начинок укладається вручну. Такий підхід дає можливість застосовувати такі начинки, які застосовувати при повністю автоматизованому виробництві просто неможливо ( наприклад сосиски ). Тому начинок у нас біля 50 видів,а в автоматів не більш ніж 10 видів і тільки м'яких!Все це можливо тільки завдяки тому, що нами був прийнятий спосіб виробництва, в якому кінцеві операції виконуються ручним (ресторанно-домашнім) способом. Це звичайно ускладнює і здорожує нам виробництво, але зате завойовує покупця ("домашні" пельмені завжди смачніше "штампованих").
Одним з найбільш перспективних напрямків розвитку сучасного хлебопекарского й кондитерського виробництва вважається використання камер інтенсивного (шокового) охолодження й заморозки. В індустріально розвинених країнах ця технологія застосовується давно й успішно. Камери інтенсивного охолодження, які використовуються в кондитерському виробництві, відрізняються від звичайних наявністю ефективної системи примусової вентиляції. Завдяки такій конструкції напівфабрикати, які перебувають на полках, швидко прохолоджуються в струмені холодного повітря при температурі -40°С. Напівфабрикати після шокового охолодження надходять на склади-холодильники, де зберігаються при температурі -18°С. Звідти напівфабрикати транспортуються по Україні в автомобілях-холодильниках. Доставка й упакування продукції для роздрібної торгівлі, для франчайзи безкоштовна.На місцях реалізації (у магазинах, кафі, кіосках) заморожені заготівлі поступово розморожуються, після чого випікаються в малій конвекційній пічці з пароувлажнением при температурі 210-220° протягом 20 хвилин. Після випічки виробу зберігаються в спеціалізованній тепловій вітрині до 4 годин у гарячому стані, звідки й реалізуються споживачеві.
Нашою особливою гордістю є фірмові теплові вітрини власного виробництва. Вони бувають різної конструкції й з різними розмірами й навіть можуть бути виготовлені на замовлення з урахуванням особливостей точці. Всі вітрини є розробкою ТМ « Чудо-Піч» і поставляються в у комплекті з конвекційними пічками. Основне призначення вітрин - збереження ефекту свіжості випічки протягом 3-4 годин. Це досягається методом підігріву всього обсягу вітрини. Є можливість ступеневого регулювання внутрішньої температури. Сучасний дизайн в об'єднанні з ефектним висвітленням сприяє поліпшенню торгівлі. У підсумку в наших франчайзи немає ніяких турбот, крім правильної організації роздрібної торгівлі. Організація продажів стоїть в нас на особливому контролі. Торговельна марка наша й все повинне бути ідеально, як прийнято в Європі.
Різноманітний асортимент, наявність мережі торговельних точок по всій Україні, які працюють за схемою франчайзингу, дають можливість продукції « Чудо-Піч » займати лідируюче місце на ринку. Основними принципами співробітництва компанії є рівноправне партнерство, взаємна вигода й спільні погляди на методи ведення бізнесу. Сьогодні ми розширюємо фірмову мережу в різних регіонах України на правах франчайзингу й пропонуємо всім взаємовигідне співробітництво:
- для бажаючих створити стабільне вогнище благополуччя й процвітання у вигляді сімейного бізнесу;
- для підприємців, які роблять перші кроки, для забезпечення гарантій і стабільності розвитку усередині співтовариства однодумців;
- для інвесторів, розташованих вкласти кошти в стабільний бізнес, що забезпечує базові потреби людей - потреби в здорових і смачних продуктах харчування.
Чудо-Піч ®
79058, вул.Клепарівська, 39а, м.Львів, Україна
Тел/факс: 8 (032) 297-11-10
E-mail: chudopich@meta.ua
URL: http://www.chudopich.com.ua
*********************************************************************************************************************************************************************
Нажмите на фото для увеличения!
У гостях у друзів з Німеччини!Учимося стилю та якості роботи!
Подивіться карту місцевості, де ми живем и працюєм!
Переход на главную страницу Чудо-печь здесь!
стрийский хлебокомбинат,чудо-піч,чудопіч,чудо-печь,чудопечь,chudo-pich,chudopich, замороженная,свежая выпечка, гарячая выпечка , фаст-фуд, стрит-фуд,форнетти,наминайко,струдель,хачапури,пицца,слойка ,франчайзинг,торговые сети,маф, Top-100, выпечка на месте продажи, начать новый бизнес,слоистые изделия,полуфабрикаты, сдоба, кондитерские изделия, замороженные булочки, хлеб, глубокая заморозка, быстрозамороженная продукция