Совместная украинско-немецкая компания "ЧУДО-ПЕЧЬ". Свежая выпечка из замороженных полуфабрикатов. Франчайзинг и распространение через дилеров.

 

  Меню сайту 
     







Карта місцевості





Спільна українсько-німецька компанія Чудо-Піч.

Гаряча випічка із заморожених напівфабрикатів.
Франчайзинг і розповсюдження через дилерів.
Торгова марка Чудо-піч.

          Головна | Мій профіль | Вихід


Про компанію і виробництво


чудо-піч,чудопіч,чудо-печь,чудопечь,chudo-pich,chudopich,замороженная ,заморожена,замороженные,заморожені,свежая выпечка, стрит-фуд,снек,струдель,хачапури,пицца,пита

Переход на главный сайт Чудо-печь здесь!


   

         Компанія й торговельна марка « Чудо-Піч» заснована на початку 2004 року при участі українських акціонерів і ведучих німецьких фірм Ditsch Vermogensverwaltungs KG і Kastenmuller Thies Projektteam Gb. Виробництво було створено під новітні європейські технології й із застосуванням німецького устаткування від фірм MIWE і FRITSCH. 

            Європейська якість підтверджується кожним видом нашої продукції, над удосконалюванням і розмаїтістю якої щодня працюють спільно як українська так і німецька сторони. Для нас завжди були важливі чотири речі: широкий асортимент, найвища європейська якість, незмінна свіжість і приголомшливий смак. У Європі кондитери говорять «Самий натуральний спосіб зберегти продукт свіжим – це холод»  

           Наш центральний офіс і логістика перебувають у м.Львові. Виробництво перебуває на належному нам  заводі в місті Стрий Львівської області. Завод стоїть на березі  гірської ріки Стрий. Навколо курорти Трускавець, Моршин, Східница, Буковель,Славск. Це говорить про те, що виробництво в нас екологічно чисте. Через ріку міжнародна траса Чоп-Київ, що дозволяє в будь-яку погоду доставляти продукцію в будь-яке місце України.

           Виробничі площі заводу досягають 9000 кв.м. Завод спеціалізується не тільки на виробництві заморожених кондитерських виробів (снеков, струделей, піц і т.д.), але й традиційних м'яких кондитерських (тортів, тістечок, рулетів і т.д.) і хлібобулочних виробів. Реалізацію заморожених кондитерських виробів ми проводимо на франчайзинговой основі. Кількість торговельних точок на даний момент становить 243 шт. у 21 областях України. 

           Наші торговельні партнери – власники свого бізнесу. Одержавши рекомендовану технологію ведення бізнесу й інші форми підтримки (проект торговельної точки, устаткування, рекламну продукцію, проведення навчання) вони залишаються самостійними підприємцями або юридичними особами. Франчайзи закуповують нашу продукцію безпосередньо в компанії або ж через дистриб'юторів, які працюють на договірній основі в декількох областях України. Дистриб'ютори беруть участь у бизнезі з умовою обов'язкового залучення власного капіталу для створення складів-холодильників і придбання спеціалізованого транспорту для розвезення продукції до місць реалізації. Іншої схеми реалізації продукції немає. Нашу продукцію на інших заводах зробити неможливо ,без їхнього повного переоснащення. Неможливо також підробити продукцію в кустарних умовах. 
    М'яка кондитерська продукція, а також хлібобулочні виробу  реалізуються в м.Львові й області, включаючи курорти Прикарпаття й Карпат і в інших областях Західної України.

            Багаторічні традиції у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів, досвідчений і висококваліфікований колектив заводу, а також постійний контроль відповідним чином оснащених лабораторій і чисте навколишнє середовище: все це гарантує найвищу якість продукції.

 

             Сьогодні « Чудо-Піч» щодня провадить до 10 тонн хлібобулочних і кондитерських виробів біля двохсот найменувань.

          Після замісу й розкочування блок тесту укладається на лінію автоматичного оброблення. Завдяки бортовому комп'ютеру відповідно до рецептури оператор установлює  розміри заготівель і кількість начинки, потім готовий продукт укладається на металеві листи.Як ми вже відзначали на головній сторінці, наші відмінні риси- це використання натуральних начинок (а не соєвих ароматизованих замінників ) і розмаїтість асортименту продукції ,що досягається особливостями технології , коли частина начинок укладається вручну. Такий підхід дає можливість застосовувати такі начинки, які застосовувати при повністю автоматизованому виробництві просто неможливо ( наприклад сосиски ). Тому начинок у нас біля 50 видів,а в автоматів не більш ніж 10 видів і тільки м'яких!Все це можливо тільки завдяки тому, що нами був прийнятий спосіб виробництва, в якому кінцеві операції виконуються ручним (ресторанно-домашнім) способом. Це звичайно ускладнює і здорожує нам виробництво, але зате завойовує покупця ("домашні" пельмені завжди смачніше "штампованих").

              Одним з найбільш перспективних напрямків розвитку сучасного хлебопекарского й кондитерського виробництва вважається використання камер інтенсивного (шокового) охолодження й заморозки. В індустріально розвинених країнах ця технологія застосовується давно й успішно. Камери інтенсивного охолодження, які використовуються в кондитерському виробництві, відрізняються від звичайних наявністю ефективної системи примусової вентиляції. Завдяки такій конструкції напівфабрикати, які перебувають на полках, швидко прохолоджуються в струмені холодного повітря при температурі -40°С. Напівфабрикати після шокового охолодження надходять на склади-холодильники, де зберігаються при температурі -18°С. Звідти напівфабрикати транспортуються по Україні в автомобілях-холодильниках. Доставка й упакування продукції для роздрібної торгівлі, для франчайзи безкоштовна.На місцях реалізації (у магазинах, кафі, кіосках) заморожені заготівлі поступово розморожуються, після чого випікаються в малій конвекційній пічці з пароувлажнением при температурі 210-220° протягом 20 хвилин. Після випічки виробу зберігаються в спеціалізованній тепловій вітрині до 4 годин у гарячому стані, звідки й реалізуються споживачеві.

             Нашою особливою гордістю є фірмові теплові вітрини власного виробництва. Вони бувають різної конструкції й з різними розмірами й навіть можуть бути виготовлені на замовлення з урахуванням особливостей точці. Всі вітрини є розробкою ТМ « Чудо-Піч» і поставляються в у комплекті з конвекційними пічками. Основне призначення вітрин - збереження ефекту свіжості випічки протягом 3-4 годин. Це досягається методом підігріву всього обсягу вітрини. Є можливість ступеневого регулювання внутрішньої температури. Сучасний дизайн в об'єднанні з ефектним висвітленням сприяє поліпшенню торгівлі. У підсумку в наших франчайзи немає ніяких турбот, крім правильної організації роздрібної торгівлі. Організація продажів стоїть в нас на особливому контролі. Торговельна марка наша й все повинне бути ідеально, як прийнято в Європі. 

    Різноманітний асортимент, наявність мережі торговельних точок  по всій Україні, які працюють за схемою франчайзингу, дають можливість продукції « Чудо-Піч » займати лідируюче місце на ринку. Основними принципами співробітництва компанії є рівноправне партнерство, взаємна вигода й спільні погляди на методи ведення бізнесу. Сьогодні ми розширюємо фірмову мережу в різних регіонах України на правах франчайзингу й пропонуємо всім взаємовигідне співробітництво:

         -  для бажаючих створити стабільне вогнище благополуччя й процвітання у вигляді сімейного бізнесу;

         -  для підприємців, які роблять перші кроки, для забезпечення гарантій і стабільності розвитку усередині співтовариства однодумців; 
-  для інвесторів, розташованих вкласти кошти в стабільний бізнес, що забезпечує базові потреби людей - потреби в здорових і смачних продуктах харчування.

 
                                                                        Чудо-Піч ® 
                                                 79058, вул.Клепарівська, 39а, м.Львів, Україна 
                                                              Тел/факс: 8 (032) 297-11-10
                                                         E-mail: chudopich@meta.ua 
                                                    URL: http://www.chudopich.com.ua      

 *********************************************************************************************************************************************************************
 

  

  

 

                    Нажмите на фото для увеличения! 

               У гостях у друзів з Німеччини!Учимося стилю та  якості роботи!

   
 

                Подивіться карту місцевості, де ми живем и працюєм!

Переход на главную страницу Чудо-печь здесь!

стрийский хлебокомбинат,чудо-піч,чудопіч,чудо-печь,чудопечь,chudo-pich,chudopich, замороженная,свежая выпечка, гарячая выпечка , фаст-фуд, стрит-фуд,форнетти,наминайко,струдель,хачапури,пицца,слойка ,франчайзинг,торговые сети,маф, Top-100, выпечка на месте продажи, начать новый бизнес,слоистые изделия,полуфабрикаты, сдоба, кондитерские изделия, замороженные булочки, хлеб, глубокая заморозка, быстрозамороженная продукция


Copyright Chudo-Pich Limited © 2024