Ми турбуємось не лише про свій заробіток, але й про
заробіток наших партнерів, які за договором франчайзингу разом з нами
організовують торговельні точки в різних містах України. По-перше, торговельна
націнка становить 40% - 50%, що дозволяє
швидко окупати вкладення у відкриття бізнесу. Якщо ж партнери збільшують
обороти й стають дистриб'юторами в інших містах, то в такому випадку
торговельна націнка вже може сягати 60%. По-друге, продаж виробів поштучно, а
не на вагу виключає можливість зловживання в процесі випічки (так зв.
«усушки»). Ви одержуєте вже готову продукцію, яку ми доставимо у будь-яку точку
України спеціалізованим транспортом. Вам залишається навіть не розморожуючи,
без розстойки, яку ми вже виконали на заводі, покласти вироби в конвекційну піч
і через 15-20 хв свіжайший струдель або піца готові.
Особливість нашого принципу продажів - наявність
спеціалізованої й виготовленої тільки в нас теплової вітрини. Конструкція
вітрини забезпечує збереження якості виробу протягом 3-4 годин, що дає можливість
оптимізувати процеси випічки та продажу. Для партнера індивідуально
розробляється конструкція вікна продажу й дизайн-проект у цілому торговельної
точки; постачається й монтується конвекційна піч, теплова вітрина, світлова
вивіска, різноманітні банери, наклейки й цінники; постачається фірмовий одяг
для продавців, а також кондитерські шкребки й рукавички для роботи з
піччю; повний комплекс навчання по
обслуговуванню устаткування й процесу випічки, а надалі гарантійне й
післягарантійне обслуговування.
Зрозуміло, що весь комплект коштує не дешево. Але ви платите
заставну ціну, що становить не більше половини всіх витрат. Тобто ми ризикуємо
однаково. Мало того, раптом бізнес у цьому місці не піде (хоча це буває дуже
рідко), Ви повертаєте нам устаткування й одержуєте назад заставну суму.
Ми вже присутні в багатьох великих і середніх містах
України. І це ще не все. Зараз іде новий етап реконструкції виробництва, що
дозволить нам збільшити виробничі потужності в 2 рази.
Нашим партнером може стати як фізичне (СПД) так і юридична
особа, яка володіє: бажанням співробітничати з нашим підприємством на умовах
франчайзингу; торгівельним місцем (кіоск, павільйон, торговий причеп, частина
магазина або кафе). Для розміщення обладнання, необхідного для випічки і реалізації
заморожених напівфабрикатів, досить всього 5 - 8 кв.м. Крім того, на цих же
торгівельних площах можна одночасно реалізовувати супутні товари і продукцію.
Нашому партнеру вкрай важливо мати досить хороше місце
розташування торгівельної точки – місця з високим трафіком (зупинки транспорту,
метро, продовольчі і речові ринки, учбові заклади і т.п.) та володіти капіталом
в 15000 гривень для придбання під заставу необхідного технологічного
обладнання:
- конвекційної
печі для випічки продукції;
- вітрини з
підігріванням випеченої продукції;
- комплект
візуальної реклами для оформлення торгової точки.
Для технологічного процесу необхідно мати в наявності
морозильну камеру для зберігання замороженої продукції з можливістю
заморожування до -180С і ємкістю 500- 650 літрів (звичайна камера для
морозива). Потужність обладнання (разом з морозильною камерою) становить 6-8
кВт/год. Підключення до водопроводу не потрібно (досить мати запас води 5
літрів в день).
Послідовність запуску торгівельної точки:
- проведення
переговорів з клієнтом;
- отримання
стандартного пакету юридичних документів для оформлення договорів;
- отримання
інформації від клієнта про місцерозташування майбутньої торгівельної точки
(фотоматеріали);
- підписання
договору франчайзингу;
- сплата
клієнтом заставної вартості обладнання;
- розробка
проекту торгової точки;
-узгодження
доопрацювання клієнтом конструктивних елементів торгівельної точки (вікно,
розміщення вітрини, підставки під обладнання, морозильний ларь);
-постачання
і монтаж обладнання торгівельної точки, розміщень рекламної конструкції і
деталей дизайну;
-навчання
персоналу роботи з обладнанням.
Витрати на транспортування продукції
на торгівельну точку несе підприємство «Чудо-Піч». Упаковка для випеченої
продукції, пакети з ламінованого паперу (16 маленьких, 6 середніх, 6 великих на
один ящик продукції), доставляється разом з напівфабрикатами і надається
безкоштовно.
Залежно від успішності точки, пов'язаної насамперед з вдалим
місцем розташування реалізація може скласти від 200 до 500 шт. виробів в день.
При розробці ТЕО необхідно
враховувати дохід від супутніх товарів (кава, чай, води, соки) який
складає як правило 30% від основного розміру доходу. Звичайно головна стаття
витрат – це орендна плата за торгове приміщення, яка має бути Вами уважно
проаналізована. Залежно від
вищеперелічених витрат окупність бізнесу складає від 3 до 6 місяців.
79058, ул.Клепаровская, 39а, г.Львов, Украина
Тел: 8-032-233-34-72
Тел/факс: 8-032-297-11-10
E-mail: chudopich@meta.ua
Полную информацию смотрите на сайте:
http://www.chudopich.com.ua
По вопросам развития сети торговых точек звоните на
мобильные телефоны :
Начальник відділу розвитку - Леся Михайлівна
050-431-21-63
Сергей, моб. тел.: 050 3711269
Етапи створення торговоі точки.
До проекту Проект Після реконструкції
Зразок банеру з рекламного набіру.Розміри 4600 на 2300 см.!!!
Переход на главную страницу Чудо-печь здесь!
чудо-піч,чудопіч,чудо-печь,чудопечь,chudo-pich,chudopich,стрит -фуд,фаст-фуд,замороженная ,заморожена,замороженные,заморож