Форма входу

Пятница 03.05.2024 09:40





Вітаю Вас Гость |

Спільна українсько-німецька компанія "Чудо-Піч"

Гаряча випічка із заморожених напівфабрикатів
Франчайзинг і розповсюдження через дилерів
Торгова марка "ЧУДО-ПІЧ"

Головна Реєстрація | Вхід
Производство ЧУДО-ПЕЧИ - Форум


[Нові повідомленняУчасникиПравила форумуПошукRSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Побажання та пропозиції » Виготовлення » Производство ЧУДО-ПЕЧИ (оПИСАНИЕ КОМПАНИИ И ПРОИЗВОДСТВА ЧП)
Производство ЧУДО-ПЕЧИ
vkbondДата: Четверг, 29.01.2009, 14:40 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Сообщений: 11
Репутация: 0
Статус: Offline
Про компанію і виробництво

Торгівельна марка та компанія «Чудо-Піч» були створені на початку 2004 року за участю українских акціонерів та провідних німецьких фірм Ditsch Vermögensverwaltungs KG і Kastenmüller Thies Projektteam GbR. Виробництво було створено під новітні европейські технології та з приміненням німецького устаткування від фірм MIWE та FRITSCH.Европейська якість підтверджується кожним видом нашої продукції, над вдосконаленням і різноманітністю якої щодня працюють технологи компанії.
Наш центральний офіс і логистіка знаходятся в м.Львові.Компания має свій завод в м.Стрий Львівскої області.Виробничні площи заводу сягають 9 000 кв.м.
Завод спеціалізується на виробництві замороженої кондитерської продукції (снеків,струделів,пиц і т.д.) с реалізацією в 17 областях України,м’якої кондитерської продукції
а також хлібобулочних виробів з реалізацією в м.Львові и області, включаючи курорти Прикарпаття і Карпат(Трускавець,Моршин ,Славськ,Сколе).
Висока якість продукціі,гарантуєтся постійним контролем відповідно оснащених лабораторій. Завод має давні традіціі в виробництві хлібобулочних виробів
та кондвиробів.На заводі працює досвідченний та висококваліцірованний коллектив.
Сьогодні «Чудо-Піч» щодня виробляє до 10 тон хлібобулочних і кондитерських виробів біля 200 найменувань.Все виробництво не автоматизоване, а полуавтоматизоване.Такий підхід дає можливість приміняти такі начинки, які приміняти при автоматизованим виробництві просто неможливо(наприклад сосискі).Потому начинок у нас біля 50 видів,а у автоматів не більш як 10 видів і тількі м'якіх.
Одним з найбільш перспективних напрямків розвитку сучасного хлібопекарського та кондитерського виробництва вважается використання камер інтенсивного (шокового) охолодження й заморозки. В індустріально розвинутих країнах ця технологія застосовується давно й успішно. Камери інтенсивного охолодження, які використовуються у кондитерському виробництві відрізняються від звичайних наявністю ефективної системи примусової вентиляції. Завдяки такій конструкції полуфабрикати, які знаходяться на полицях, швидко охолоджуються у струмені холодного повітря при температурі -40 С . Полуфабрикати після шокового охолодження поступають на склади-.холодильники, де зберігаються при температурі -18°С . З складів полуфабрикати транспортуються по Україні в автомобілях-холодильниках. На місцях реалізації (магазинах,кафе,кіосках) заморожені заготовки поступово розморожуються, після чого випікаються у малій конвекційній пічці з парозволоженням при температурі 210-220°С протягом 20 хвилин.Після випічки вироби зберегаються у специалізованній тепловій витрині до 8 годин в горячому стані ,звідки і реалізуются споживачу.
Щонайширший асортимент, наявність мережі торгівельних точок – біля 150 – по всій Україні, які працюють по схемі франчайзингу, дозволяють продукції «Чудо-Піч» займати лідируюче місце на ринку. Наші торгівельні партнери – власники свого бізнесу. Отримавши рекомендовану технологію ведення бізнесу та інші форми підтримки (проект,обладнання, рекламну продукцію, проведення навчань з персоналом, тощо), залишаються самостійними підприємцями або юридичними особами. Основними принципами співпраці компанії є рівноправне партнерство, взаємна вигода і загальні погляди на засоби ведення бізнесу. Сьогодні ми розширюємо фірмову мережу в різних регіонах України на правах франчайзингу і пропонуємо всім взаємовигідну співпрацю:
- для охочих створити стабільне вогнище благополуччя і процвітання у вигляді сімейного бізнесу;
- для підприємців, що роблять перші кроки, для забезпечення гарантій і стабільності розвитку усередині співтовариства однодумців;
- для інвесторів, охочих вкласти засоби в стабільний бізнес, що забезпечує базові потреби людей, – потребі в здорових і смачних продуктів харчування.



Чудо-Піч ®
79000, вул.Клепарівська, 39а, м.Львів, Україна
Тел/факс: 8 (032) 297-11-10

E-mail: chudopich@meta.ua
URL: http://www.chudo-pich.at.ua

 
Форум » Побажання та пропозиції » Виготовлення » Производство ЧУДО-ПЕЧИ (оПИСАНИЕ КОМПАНИИ И ПРОИЗВОДСТВА ЧП)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright Chudo-Pich Limited © 2024